Skip to main content

Wessels Wonen:
waar wonen kunst wordt

Wessels Wonen

Een complete woonbeleving

Uw huis is een reflectie van wie u bent. Het moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en comfortabel. Daarom gaat het team van Wessels Wonen verder dan het simpelweg aanbieden van producten. Wij bieden u een doordacht interieuradvies op basis van uw eigen woon- en leefsituatie, karakter, smaak en kleurstijl. Onze experts nemen de tijd om u te leren kennen en bieden maatwerk oplossingen die perfect bij u passen.
Wessels Wonen

Advies dat u past

Onze grootste wens is om u 200% tevreden te stellen, niet alleen met uw aankopen maar ook met onze service. Daarom bieden we meer dan alleen producten; we bieden complete woonoplossingen die zijn afgestemd op uw unieke woon- en leefsituatie. Onze ervaren medewerkers adviseren u op basis van uw karakter, smaak en kleurstijl. We maken graag een 3D-ontwerp voor uw woon- of slaapkamer en kunnen zelfs een aangepast lichtplan opstellen. Ons team gaat altijd net een stapje verder om ervoor te zorgen dat u met een glimlach onze winkel verlaat.
Wessels Wonen

Duurzame
klantrelaties

De beste reclame is een tevreden klant, en het doet ons goed om te weten dat zoveel klanten keer op keer weer voor Wessels Wonen kiezen. Dat komt niet alleen door ons brede assortiment en onze aandacht voor detail, maar ook door de expertise en het vakmanschap van onze eigen montagedienst. We beschouwen elke klant als een deel van onze Wessels Wonen-familie en handelen met die gedachte in het achterhoofd.

Bezoek Wessels Wonen vandaag nog om uw ultieme woonervaring te beginnen. Met ons aan uw zijde wordt wonen niet alleen aangenaam, maar ook kunstzinnig.

Realiseer uw droomhuis met Huis&Co

Bent u klaar om de volgende stap te zetten richting uw droomhuis? Huis&Co is uw partner in het verwezenlijken van uw woonambities. Of u nu op zoek bent naar installatiewerk, een nieuwe badkamer, of een prachtige serreaanbouw, wij hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen.

Nieuws en projecten