Wonen is meer dan tijd doorbrengen in huis. Wonen is aangenaam verblijven in ruimtes die u vertrouwd zijn. Wonen is afstand nemen van drukke dagelijkse werkzaamheden. Wessels weet wat aangenaam wonen mogelijk maakt. Niet voor niets is onze winkel een begrip in Twente en ver daarbuiten. Bij ons vindt u de inrichting voor uw hele huis, van zolder tot (bij wijze van spreken) kelder. Ook dit maakt Wessels Wonen uniek. Van een nieuwe vloer tot raambekleding en van meubels voor uw woonkamer tot alles voor uw slaapkamer: bij ons maakt u uw woonplaatje compleet.

Voor 200 procent tevreden

Daarnaast maken we graag een 3D-ontwerp voor uw woon- of slaapkamer en maken we indien gewenst een lichtplan. Kortom: Wessels Wonen gaat net een stapje verder. Onze ervaren medewerkers adviseren u op basis van uw karakter, smaak en kleurstijl. Ook gaan zij met u in gesprek over uw woon- en leefsituatie en maken op basis daarvan een uniek en op maat gemaakt plan. Onze grootste wens? U zo adviseren dat u 200 procent tevreden bent met uw aankopen, maar ook met onze service. Naast de medewerkers in onze winkel werkt ook eigen montagedienst met deze gedachte in het achterhoofd. Het doet ons dan ook goed dat zoveel klanten weer bij ons terugkomen.

Contactgegevens

  • Bouwstraat 29
    7462 AX Rijssen
  • (0548) 512 550
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw voordeel?

Samenwerken is volgens huis&co een essentiële voorwaarde voor succes. Niet voor ons succes, maar voor úw succes. Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald.
U heeft met huis&co bovendien een aanspreekpunt voor al uw verbouw- en nieuwbouwwensen. Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies!

Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald. En alleen het beste is goed genoeg.

Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies.

Feedback

Meer informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social

Uitvoering en realisatie: Identiteit & Media

Alle rechten voorbehouden © 2018 huis&co
Privacy verklaring