Skip to main content

Buitenkeukens

Buitenkeukens

Creëer je eigen buitenparadijs

Buitenleven is pas echt compleet met een buitenkeuken die jouw persoonlijke stijl en smaak weerspiegelt. Bij Buiten.studio begrijpen we dat een buitenkeuken niet zomaar een plek is om te grillen, maar een uitbreiding van je leefruimte. Een plek waar je de lekkerste gerechten maakt, van eenvoudige weekmenu's tot culinaire hoogstandjes, en dit alles in de frisse buitenlucht.
Buitenkeukens

Eindeloze mogelijkheden

Of je nu droomt van een robuuste houtskoolgrill, een state-of-the-art gasbarbecue, of zelfs een authentieke pizzaoven, de mogelijkheden zijn eindeloos. We bieden een ruim assortiment aan buitenkeukens en bijbehorende accessoires van hoogwaardige merken zoals Yakiniku, Everdure, en Rösle.
Buitenkeukens

Meer dan alleen koken

Maar een buitenkeuken van Buiten.studio is meer dan alleen een plek om te koken. Het is een plek waar je kunt relaxen, socializen en genieten van het leven. Denk aan sfeervolle vuurschalen voor als de avond valt, of een elegante eettafel waar je met je dierbaren kunt genieten van de heerlijke gerechten die je net hebt bereid.

Buiten.studio

Dus ben je klaar om je eigen buitenparadijs te creëren? Laat je dan inspireren en begeleiden door de experts van Buiten.studio en Huis&Co. Samen maken we van je tuin een plek waar koken, leven en genieten hand in hand gaan.

Realiseer uw droomhuis met Huis&Co

Bent u klaar om de volgende stap te zetten richting uw droomhuis? Huis&Co is uw partner in het verwezenlijken van uw woonambities. Of u nu op zoek bent naar installatiewerk, een nieuwe badkamer, of een prachtige serreaanbouw, wij hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen.

Nieuws en projecten