Skip to main content

Verwarming & Duurzaamheid

Verwarming & duurzaamheid

Baanbrekend in verwarming & duurzaamheid

Bij Huis&co streven we naar een toekomst die duurzaam en verantwoord is. Onze partner, Installatiebedrijf Ter Harmsel, is een koploper in de industrie en heeft zichzelf bewezen als pionier op het gebied van duurzame verwarmingsoplossingen en energie-efficiënte installaties.
Verwarming & duurzaamheid

Maatwerkoplossingen voor elke woning

Of u nu een traditionele cv-ketel overweegt, geïnteresseerd bent in een innovatieve warmtepomp of zonnepanelen wilt installeren, Ter Harmsel bezit de kennis en ervaring om u te begeleiden naar de juiste keuze die past bij uw woning en budget. Zij geven deskundig advies over de meest duurzame en energiezuinige oplossingen, altijd met het oog op de toekomst en de duurzaamheid van uw huis.
Verwarming & duurzaamheid

Verder dan producten: duurzaam handelen

De betrokkenheid van Ter Harmsel bij duurzaamheid gaat verder dan alleen hun producten en diensten. Ze zetten zich actief in om de ecologische voetafdruk van hun bedrijfsactiviteiten te minimaliseren. Door middel van innovatieve bedrijfsprocessen en het bevorderen van milieuvriendelijke praktijken dragen zij actief bij aan een groenere en meer duurzame toekomst.

Installatiebedrijf ter Harmsel

Bent u klaar om uw droom badkamer te creëren of uw huidige sanitair te upgraden? Wacht niet langer en maak een afspraak met Installatiebedrijf Ter Harmsel. Of het nu gaat om het plannen van een complete renovatie of om deskundig advies over de nieuwste trends in sanitair, bij Ter Harmsel bent u aan het juiste adres.

Realiseer uw droomhuis met Huis&Co

Bent u klaar om de volgende stap te zetten richting uw droomhuis? Huis&Co is uw partner in het verwezenlijken van uw woonambities. Of u nu op zoek bent naar installatiewerk, een nieuwe badkamer, of een prachtige serreaanbouw, wij hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen.

Nieuws en projecten