Skip to main content

Ruimte en licht met stijlvolle schuifpuien

19 juni 2024
Meer daglicht in huis door minimalistische schuifpuien - Busscher Serrebouw Meer daglicht in huis door minimalistische schuifpuien - Busscher Serrebouw
Of je nu meer ruimte wilt voor je hobby, een gezinsuitbreiding verwacht, of simpelweg meer daglicht in huis wilt, Busscher Serrebouw, onder de vlag van huis&co, heeft de oplossing met hun minimalistische schuifpuien. Onze schuifpuien bieden de flexibiliteit die je zoekt. Neem bijvoorbeeld deze tevreden bewoners uit Bilthoven. Zij wilden hun woonkamer naadloos laten overlopen naar het terras. Daarom heeft ons team de achtergevel van hun woning verwijderd en een serre van 3,5 meter diep geplaatst, voorzien van schuifpuien met triple beglazing.

Ervaring van de Bewoners

Onze klanten uit Bilthoven hadden al een tijdlang een grote verbouwing in gedachten. Toen ze bij ons aanklopten, viel alles op zijn plek. Met onze minimalistische schuifpuien zou de achterkant van hun woning niet alleen beschut worden, maar ook natuurlijk verlicht. We hebben twee lichtstraten in het dak geïntegreerd om extra daglicht in de bestaande woning te laten binnenvallen.

Onze 9 meter brede aluminium schuifpuien kunnen soepel naar links en rechts bewegen, waardoor je een volledige verbinding creëert tussen binnen en buiten. Het bijzondere aan onze schuifpuien is het minimalistische design. De profielen zijn bijna volledig verzonken in de vloer en wanden, waardoor je een strakke, moderne uitstraling krijgt. Met deze schuifpuien geniet je het hele jaar door van een naadloze overgang tussen binnen en buiten, met veel daglicht en ruimte in huis.

Meer nieuws en projecten