Skip to main content

Busscher Serrebouw
uw partner in bouwen met glas!

Busscher Serrebouw

Over Busscher
Serrebouw

Busscher Serrebouw, opgericht in 2005 door Martijn Busscher, heeft een sterke reputatie opgebouwd in de productie en plaatsing van hoogwaardige serres, vouwwanden, minimalistische (schuif)puien, lichtstraten en orangerieën in Nederland. Het bedrijf biedt een uitzonderlijke service en begeleiding tijdens het hele bouwproces, waardoor het een betrouwbare partner is voor iedereen die zijn huis met glas wil uitbreiden.
Busscher Serrebouw

Comfort en
stijl samengebracht

Het concept van Busscher Serrebouw is eenvoudig en toch krachtig: het binnenhalen van de buitenwereld. Door optimaal geïsoleerde constructies die natuurlijk daglicht binnenlaten en een weids uitzicht bieden, zijn hun serres een stijlvolle en comfortabele uitbreiding van elke woning. De producten van Busscher Serrebouw, vervaardigd uit aluminium of een combinatie van aluminium en hout, zijn niet alleen duurzaam en energiezuinig, maar garanderen ook een lange levensduur.
Busscher Serrebouw

Groei en
toewijding

Een aanbouw van Busscher Serrebouw betekent zorgeloos genieten. Met bijna 20 jaar ervaring in de branche, staat het bedrijf bekend om zijn unieke ontwerpen en kwalitatief hoogwaardige constructies die perfect zijn afgestemd op de wensen van de klant en de omgeving. Busscher Serrebouw is gestart op de zolderkamer van oprichter Martijn, verhuisde naar een historische textielfabriek in Ootmarsum, en opende in 2019 een nieuwe showroom in Baarn. Dit pad getuigt van hun constante groei en toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Droomt u van een elegante serre of een stijlvolle vouwwand? Busscher Serrebouw kan uw droom werkelijkheid maken.

Realiseer uw droomhuis met Huis&Co

Bent u klaar om de volgende stap te zetten richting uw droomhuis? Huis&Co is uw partner in het verwezenlijken van uw woonambities. Of u nu op zoek bent naar installatiewerk, een nieuwe badkamer, of een prachtige serreaanbouw, wij hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen.

Nieuws en projecten