Skip to main content

Badkamerrenovatie voor familie Treep

05 juni 2024
Badkamerrenovatie voor familie Treep - Installatiebedrijf ter Harmsel Badkamerrenovatie voor familie Treep - Installatiebedrijf ter Harmsel
In het najaar van 2023 hebben we met veel zorg en aandacht de badkamer van Familie Treep uit Vroomshoop gerenoveerd, waarbij we gebruik hebben gemaakt van hoogwaardige materialen en oog voor detail. De renovatie omvatte de installatie van moderne voorzieningen en luxe elementen, waardoor de badkamer is veranderd in een oase van comfort en stijl.

Als eerste hebben we een nieuwe Sunshower geïnstalleerd, waardoor Familie Treep nu kan genieten van de voordelen van infraroodstraling tijdens hun dagelijkse douche. Dit niet alleen zorgt voor ontspanning, maar draagt ook bij aan een gezonde levensstijl.

Voor de opbergruimte kozen we het Evolve badkamermeubel, dat niet alleen functioneel is maar ook een eigentijdse uitstraling aan de ruimte geeft. De combinatie van praktisch nut en visuele aantrekkingskracht zorgt voor een goed georganiseerde en aantrekkelijke badkamer.

Het Xenz bad werd zorgvuldig geselecteerd om een luxe accent aan de ruimte toe te voegen. Met zijn comfortabele ontwerp biedt het een plek van rust en ontspanning, waardoor het baden een ware verwennerij wordt. De keuze voor zwarte diamant tegels creëert een stijlvolle en eigentijdse sfeer. Tevens hebben we een KS plafond geïnstalleerd.

Het resultaat van deze renovatie is werkelijk prachtig, waarbij moderne gemakken naadloos samengaan met tijdloze stijl, waardoor de badkamer van Familie Treep nu een ware blikvanger is binnen hun woning.

Meer nieuws en projecten