Skip to main content

Installatiebedrijf ter Harmsel:
persoonlijk, vernieuwend en toegankelijk

Installatiebedrijf ter Harmsel

Betrouwbaar
familiebedrijf

Sinds 1967 is Ter Harmsel synoniem voor vakmanschap en betrouwbaarheid in installatiewerk. Opgericht als klein familiebedrijf in Rijssen, heeft Ter Harmsel zich, onder leiding van Erik Ter Harmsel, ontwikkeld tot een toonaangevende dienstverlener met meer dan 50 medewerkers. Onze diensten variëren van elektra en loodgieterswerk tot duurzame oplossingen zoals warmtepompen.
Installatiebedrijf ter Harmsel

Service en
klanttevredenheid

Bij Ter Harmsel draait alles om service. Of het nu gaat om een nieuwe cv-ketel, airco, zonnepanelen, een nieuwe groepenkast of een volledige badkamerrenovatie, wij begrijpen dat dit grote investeringen zijn. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten en diensten aan uw verwachtingen voldoen. Met Ter Harmsel als uw partner, kunt u rekenen op een team van professionals die uw project met precisie en professionaliteit uitvoeren.
Installatiebedrijf ter Harmsel

Toewijding
aan kwaliteit

Naast installatiewerk bieden we een uitgebreid servicepakket aan om ervoor te zorgen dat onze producten langdurig en efficiënt blijven functioneren. Als lid van Baderie en InstalCenter, hebben we toegang tot de nieuwste trends en technologieën. Kortom, Ter Harmsel is meer dan een installatiebedrijf. Wij zijn uw betrouwbare partner, die persoonlijke aandacht, vernieuwende oplossingen en toegankelijkheid biedt.

Realiseer uw droomhuis met Huis&Co

Bent u klaar om de volgende stap te zetten richting uw droomhuis? Huis&Co is uw partner in het verwezenlijken van uw woonambities. Of u nu op zoek bent naar installatiewerk, een nieuwe badkamer, of een prachtige serreaanbouw, wij hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen.

Nieuws en projecten