Heeft u plannen om uw woning binnenkort te verkopen? Bij Ten Hove Makelaardij & Taxaties kunt u alles uit handen geven en wordt de verkoop van uw woning begeleid door een makelaar die de markt door en door kent. Tevens kunnen wij voor u een (NWWI-)taxatie verzorgen, ten behoeve van alle geldverstrekkers. Wij onderscheiden ons met een bijzondere aanpak, waarbij laagdrempeligheid, flexibiliteit en betrokkenheid vanzelfsprekend zijn, net als gunstige voorwaarden. Geen verkoop, dan ook geen kosten.

De perfecte presentatie

Wij streven er verder naar om uw woning met professionele aandacht, snel en voor een voor u perfecte prijs te verkopen. Daarbij gaan wij niet rustig achterover zitten: wij presenteren uw woning optimaal op Funda en zetten uw woning daarnaast heel gericht in de spotlights bij geïnteresseerde kopers, die onder andere bij ons zijn ingeschreven. Tijdens een uitgebreide bezichtiging zorgen we ervoor dat potentiële kopers de meerwaarde van uw woning zien. Ook uw woning via ons verkopen of een woning aankopen? Loop gerust eens bij ons binnen en laat u adviseren.

Contactgegevens

  • Bouwstraat 39
    7462 AX Rijssen
  • (0548) 540 868
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw voordeel?

Samenwerken is volgens huis&co een essentiële voorwaarde voor succes. Niet voor ons succes, maar voor úw succes. Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald.
U heeft met huis&co bovendien een aanspreekpunt voor al uw verbouw- en nieuwbouwwensen. Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies!

Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald. En alleen het beste is goed genoeg.

Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies.

Feedback

Meer informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social

Uitvoering en realisatie: Identiteit & Media

Alle rechten voorbehouden © 2018 huis&co
Privacy verklaring