Skip to main content

Visser Parket Montage & Afbouw:
uw specialist voor parketvloeren

Visser Parket Montage & Afbouw

Over Visser Parket Montage & Afbouw

Opgericht in 1995 door de handige houtbewerker Gertie Visser, heeft Visser parket montage & afbouw een sterke reputatie opgebouwd in de verkoop en montage van allerlei soorten parketvloeren. Het bedrijf biedt een ongeëvenaarde service en begeleiding gedurende het hele proces, waardoor het een betrouwbare partner is voor iedereen die de schoonheid en functionaliteit van hun huis met houten vloeren wil verbeteren.
Visser Parket Montage & Afbouw

Traditie en stijl samengebracht

Het concept van Visser parket montage & afbouw is even eenvoudig als krachtig: breng de natuurlijke schoonheid van hout in huis. Door het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige vloeren, zoals twinplank, traditionele parketvloeren en laminaatvloeren, zorgt het bedrijf voor een stijlvolle en comfortabele verbetering van elke woning. De producten van Visser parket montage & afbouw, allemaal vervaardigd uit duurzaam hout, garanderen niet alleen een lange levensduur, maar dragen ook bij aan een warme en gezellige sfeer in uw huis.
Visser Parket Montage & Afbouw

Groei en toewijding

Een vloer van Visser parket montage & afbouw betekent zorgeloos genieten. Met bijna 30 jaar ervaring in de branche, staat het bedrijf bekend om zijn unieke ontwerpen en kwalitatief hoogwaardige constructies die perfect zijn afgestemd op de wensen van de klant. Visser parket montage & afbouw, begonnen in de garage van oprichter Gertie, blijft zich voortdurend ontwikkelen, met een toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid. Droomt u van een prachtige houten vloer die de sfeer van uw huis verhoogt? Visser parket montage & afbouw kan uw droom werkelijkheid maken.

Realiseer uw droomhuis met Huis&Co

Bent u klaar om de volgende stap te zetten richting uw droomhuis? Huis&Co is uw partner in het verwezenlijken van uw woonambities. Of u nu op zoek bent naar installatiewerk, een nieuwe badkamer, of een prachtige serreaanbouw, wij hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen.

Nieuws en projecten