Visser Parket is al sinds 1995 gespecialiseerd in verkoop, montage en onderhoud van parketvloeren. Onze specialiteit is het traditioneel leggen van parketvloeren volgens de regels van het oude ambacht. Wanneer u een bourgogne eiken -, visgraat-, patroon- of andere parketvloer bij ons koopt, wordt deze daarom altijd door onze eigen vakkundige medewerkers gemonteerd. Betrouwbaarheid is ons namelijk op het lijf geschreven: wij vinden het prettig dat u weet wie er bij u over de vloer komt. Ook houden we zo de lijnen kort, blijven we betrokken en wordt er goed werk geleverd.

Uw bestaande vloer opknappen

Liever geen nieuwe vloer laten monteren, maar uw bestaande vloer opknappen? Ook voor reparatie aan of het schuren van uw bestaande parketvloer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben alle kennis en expertise in huis om uw oude vloer er weer als nieuw uit te laten zien. Kiest u voor een intensieve kleur, voor een matte uitstraling of liever voor een verouderde look? Wij schuren uw parketvloer op de juiste wijze, waarna de vloer wordt afgewerkt met hardwax, olie of lak.

Ook voor uw spanplafond

Naast parketvloeren leveren en monteren wij ook spanplafonds, plafonds van strak gespannen kunststofdoek met een natuurlijke uitstraling, die geheel op maat worden gemaakt. Kijk voor de mogelijkheden op www.visserparket.nl/spanplafond.

Contactgegevens

  • Gravenstraat 5a
    7461 TM Rijssen
  • (0548) 541 206
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw voordeel?

Samenwerken is volgens huis&co een essentiële voorwaarde voor succes. Niet voor ons succes, maar voor úw succes. Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald.
U heeft met huis&co bovendien een aanspreekpunt voor al uw verbouw- en nieuwbouwwensen. Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies!

Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald. En alleen het beste is goed genoeg.

Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies.

Feedback

Meer informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social

Uitvoering en realisatie: Identiteit & Media

Alle rechten voorbehouden © 2018 huis&co
Privacy verklaring