Skip to main content

Makelaarsdiensten

Makelaarsdiensten

Eenvoud en uitmuntendheid

Bij Ten Hove Makelaardij & Taxaties begrijpen we dat de wereld van onroerend goed complex kan zijn. Daarom is onze aanpak erop gericht om dit proces zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te maken. Van de eerste kennismaking tot de finale handdruk, wij zijn er om u te ontzorgen.
Makelaarsdiensten

Ervaring en klanttevredenheid

Vanuit ons kantoor aan de Bouwstraat 39 te Rijssen, hebben we door de jaren heen een netwerk en reputatie opgebouwd die getuigen van kwaliteit en klanttevredenheid. Of het nu gaat om een eersteklas taxatie die voldoet aan alle eisen van hypotheekverstrekkers, of om het versnellen van het aan- of verkoopproces, Ten Hove Makelaardij & Taxaties is uw betrouwbare partner.
Makelaarsdiensten

Wat klanten zeggen

"Onze keuze voor Ten Hove was snel gemaakt na een kennismakingsgesprek met Andries Slagman. De deskundigheid en toewijding waren meteen duidelijk. Na een vlotte verkoop en meer dan 30 bezichtigingen in drie dagen, kunnen we niet anders zeggen dan dat we enorm tevreden zijn over de dienstverlening."

Ten Hove Makelaardij & Taxaties

Onze missie is simpel: succesvol zijn voor onze klanten. Wij zijn er om uw vragen te beantwoorden en oplossingen te bieden die aan uw verwachtingen voldoen. Bent u klaar om de volgende stap te zetten in de wereld van onroerend goed? Neem dan contact met ons op om te ontdekken hoe Ten Hove Makelaardij & Taxaties u kan bijstaan.

Realiseer uw droomhuis met Huis&Co

Bent u klaar om de volgende stap te zetten richting uw droomhuis? Huis&Co is uw partner in het verwezenlijken van uw woonambities. Of u nu op zoek bent naar installatiewerk, een nieuwe badkamer, of een prachtige serreaanbouw, wij hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen.

Nieuws en projecten