Een nieuwe keuken koopt u misschien maar één of twee keer in uw leven. Het eindresultaat moet daarom helemaal naar uw wens zijn en u wilt zeker weten dat u een eerlijke prijs betaalt. Gelukkig kunt u daarbij terecht bij Keukenstudio Regio Oost: uw keukenspeciaalzaak in Rijssen, Overijssel. Al jaren staan wij bekend om onze unieke landelijke keukens, maar natuurlijk kunt u ook voor moderne keukens en design keukens bij ons terecht. En wat altijd voorop staat is onze service en kwaliteit. Wij vinden het namelijk meer dan normaal dat wij tot het uiterste gaan om uw droomkeuken op maat te maken.

Een nieuwe keuken kopen

Wilt u een nieuwe keuken kopen? U als onze klant bepaalt uiteraard volledig zelf aan welke eisen uw keuken moet voldoen. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen en uw budget zetten de keukenadviseurs van Keukenstudio Regio Oost al uw mogelijkheden op een rij. Weet u nog niet hoe uw nieuwe keuken er precies uit moet komen te zien? Geen probleem, want daarvoor hebben wij een ruime keukenshowroom ingericht. Zo kunt u meer dan voldoende keukeninspiratie opdoen.

Altijd de beste kwaliteit

Tijdens het ontwerpen van uw keuken kijkt met ons mee op een unieke 3D Living Wall. Door deze presentatiewand van 2 bij 3 meter krijgt u het idee dat u zo uw droomkeuken binnen stapt. Keukenstudio Regio Oost onderscheidt zich in landelijke keukens. En omdat wij deze van top tot teen voor u op maat kunnen maken, zijn de mogelijkheden eindeloos. Na het monteren van uw droomkeuken kunnen wij deze bijvoorbeeld in elke gewenste kleur voor u met de hand schilderen. De unieke kwaststructuur die daardoor ontstaat, is uniek en geeft uw keuken een nostalgische uitstraling. En of u nu kiest voor inbouwapparatuur van onze standaard merken of van één van onze unieke merken (Aga, Gaggenau, Bora): bij Keukenstudio Regio Oost krijgt u altijd een keuken van de beste kwaliteit.

Contactgegevens

  • Molendijk Noord 59
    7461 JG Rijssen
  • (0548) 53 03 40
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw voordeel?

Samenwerken is volgens huis&co een essentiële voorwaarde voor succes. Niet voor ons succes, maar voor úw succes. Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald.
U heeft met huis&co bovendien een aanspreekpunt voor al uw verbouw- en nieuwbouwwensen. Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies!

Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald. En alleen het beste is goed genoeg.

Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies.

Feedback

Meer informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social

Uitvoering en realisatie: Identiteit & Media

Alle rechten voorbehouden © 2018 huis&co
Privacy verklaring