Wilt u een landelijke of juist een moderne keuken? Of bent u op zoek naar een vintage keuken met veel chrome en roodtinten, één van de trends van het moment? Keukenstudio Regio Oost heeft altijd precies wat u zoekt. Wij zijn bovendien gespecialiseerd in het compleet aanbieden van uw keukenverbouwing. Van het demonteren van uw huidige keuken tot het sloopwerk, van het tegel- en schilderwerk tot het aanleggen van nieuwe leidingen: wij voeren de regie over de gehele verbouwing, van A tot Z!

Altijd de beste kwaliteit

Tijdens het ontwerpen van uw keuken kijkt met ons mee op een unieke 3D Living Wall. Door deze presentatiewand van 2 bij 3 meter krijgt u het idee dat u zo uw droomkeuken binnen stapt. Keukenstudio Regio Oost onderscheidt zich in landelijke keukens. En omdat wij deze van top tot teen voor u op maat kunnen maken, zijn de mogelijkheden eindeloos. Na het monteren van uw droomkeuken kunnen wij deze bijvoorbeeld in elke gewenste kleur voor u met de hand schilderen. De unieke kwaststructuur die daardoor ontstaat, is uniek en geeft uw keuken een nostalgische uitstraling. En of u nu kiest voor inbouwapparatuur van onze standaard merken of van één van onze unieke merken (Aga, Gaggenau, Bora): bij Keukenstudio Regio Oost krijgt u altijd een keuken van de beste kwaliteit.

Contactgegevens

  • Molendijk Noord 59
    7461 JG Rijssen
  • (0548) 53 03 40
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw voordeel?

Samenwerken is volgens huis&co een essentiële voorwaarde voor succes. Niet voor ons succes, maar voor úw succes. Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald.
U heeft met huis&co bovendien een aanspreekpunt voor al uw verbouw- en nieuwbouwwensen. Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies!

Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald. En alleen het beste is goed genoeg.

Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies.

Feedback

Meer informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social

Uitvoering en realisatie: Identiteit & Media

Alle rechten voorbehouden © 2018 huis&co
Privacy verklaring