Skip to main content

Van Eden Hout en Bouw:
uw partner in duurzaam bouwen!

Van Eden Hout en Bouw

Over Van Eden
Hout en Bouw

Van Eden Hout en Bouw, opgericht in 2017 door Rudi ten Bolscher en Gerben van Eden, is een specialistisch bedrijf dat zich richt op verbouwingen, aanbouw, renovaties en houtbouw. De expertise in houtbouw heeft zich snel uitgebreid naar de algemene bouwsector. Met een focus op vakmanschap, een persoonlijke aanpak en duurzaamheid, zijn we een betrouwbare partner voor al uw bouwprojecten.
Van Eden Hout en Bouw

Duurzame en betaalbare oplossingen

Onze unieke benadering is gericht op het vinden van duurzame en betaalbare oplossingen voor onze klanten. Of u nu droomt van een aanbouw, een totale renovatie, of een speciaal houtbouwproject, wij staan klaar om uw visie te realiseren. Door nauw samen te werken met onze klanten, zorgen we voor resultaten die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en duurzaam.
Van Eden Hout en Bouw

Groei en klantgerichtheid

Sinds onze oprichting hebben we een gestage groei doorgemaakt, mede dankzij onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Door de tijd hebben we onze diensten uitgebreid om een volledig scala aan bouw- en renovatieopties te bieden. Deze ontwikkeling onderstreept onze flexibiliteit en onze voortdurende zoektocht naar nieuwe manieren om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Droomt u van een nieuwe aanbouw of wilt u uw woning een nieuwe uitstraling geven door middel van een renovatie? Van Eden Hout en Bouw staat voor u klaar om uw droom te realiseren.

Realiseer uw droomhuis met Huis&Co

Bent u klaar om de volgende stap te zetten richting uw droomhuis? Huis&Co is uw partner in het verwezenlijken van uw woonambities. Of u nu op zoek bent naar installatiewerk, een nieuwe badkamer, of een prachtige serreaanbouw, wij hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen.

Nieuws en projecten