Skip to main content

Jansen Schildersbedrijf Rijssen:
meesters in verf en kleur

Jansen Schildersbedrijf Rijssen

Een veelzijdig palet aan diensten

Jansen Schilders Rijssen is niet zomaar een schildersbedrijf; wij zijn specialisten met jarenlange ervaring in onderhoud, nieuwbouw en renovatie. Onder leiding van vakman Marthijn Jansen leveren wij een breed scala aan diensten. Van binnen- en buitenwerk schilderen tot de fijne kunst van behangen en afwerking—elke klus is een meesterwerk op zich. En dat niet alleen in Rijssen, maar door heel Nederland.
Jansen Schildersbedrijf Rijssen

Flexibiliteit en Klanttevredenheid

De sleutel tot ons succes? Een combinatie van flexibiliteit en toewijding. Als bedrijf aan huis kunnen we snel schakelen om aan uw wensen te voldoen. Klanttevredenheid is onze topprioriteit; we hebben nog nooit klachten gehad en streven ernaar dit zo te houden. Een tevreden klant is tenslotte de beste reclame.
Jansen Schildersbedrijf Rijssen

Toekomst en Visie

Bij Jansen Schilders Rijssen rusten we niet op onze lauweren. We hebben ambitieuze plannen om ons meer te richten op monumentaal schilderwerk, een domein waar elke penseelstreek telt. Met projecten zoals de ophaalbrug van Kasteel de Oosterhof op onze naam, zijn we meer dan klaar voor deze uitdaging.

Heeft u een schilderklus in het vooruitzicht? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons het beste bellen, maar een appje of e-mail is ook welkom. Ontdek zelf waarom Jansen Schilders Rijssen synoniem staat voor topkwaliteit en klanttevredenheid!

Realiseer uw droomhuis met Huis&Co

Bent u klaar om de volgende stap te zetten richting uw droomhuis? Huis&Co is uw partner in het verwezenlijken van uw woonambities. Of u nu op zoek bent naar installatiewerk, een nieuwe badkamer, of een prachtige serreaanbouw, wij hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen.

Nieuws en projecten