Skip to main content

Luxe landelijke keuken met eigentijdse uitstraling

30 januari 2024
Luxe landelijke keuken met eigentijdse uitstraling Luxe landelijke keuken met eigentijdse uitstraling
Keukenstudio Regio Oost heeft met vakmanschap deze unieke keuken gerealiseerd. Deze eigentijdse benadering van de landelijke stijl weerspiegelt de ambachtelijke expertise van Keukenstudio Regio Oost. De handgemaakte keukenfronten van houtfineer en het composieten werkblad in Blue Stone, gecombineerd met strakke lijnen voor een moderne twist, dragen bij aan het onderscheidende karakter van deze keuken.

Unieke details maken deze keuken extra bijzonder. Het composieten werkblad heeft een vrijhangend zitgedeelte dat onzichtbaar is verstevigd, wat een subtiele en functionele touch toevoegt. Alle kasten in de keuken vertonen een doorlopende structuur, wat bijdraagt aan de serene uitstraling van de keuken. De kasten zijn uitgevoerd in een eiken whitewash kleur, terwijl de kaderdeur een zijdemat gebroken witte lak heeft. De hoge kasten, extra hoog om de hoogte van het plafond te benadrukken, volgen ook het gebroken witte kleurenschema.

De keuken is voorzien van hoogwaardige NEFF-apparatuur, waaronder een royale inductiekookplaat met vijf grote kookzones, combi-oven en combi-stoomoven met hide & slide-deur, een ruime koelkast en een slimme vaatwasser die met een smartphone bediend kan worden.

Deze meesterlijk ontworpen keuken is het resultaat van de expertise en toewijding van Keukenstudio Regio Oost, die met trots een stempel van vakmanschap op dit project hebben gedrukt.

Meer nieuws en projecten