Tuinontwerp & realisatie

Door van Eden Boomverzorgers en Hoveniers

Wel of geen tuinarchitect inschakelen?

Wilt u uw tuin opnieuw inrichten? Vergeet dan niet een tuinarchitect in te schakelen. De belangrijkste voordelen van een goed tuinontwerp zijn kostenbesparing, tijdwinst en een persoonlijk ontwerp. Uw tuin blijft jarenlang tijdens alle seizoenen mooi.

Werkzaamheden van een hovenier

Veel mensen denken dat ze bij een hovenier alleen terecht kunnen voor het realiseren van een nieuwe tuin. Niets is minder waar! Denk ook eens aan een hovenier voor snoeiwerk, het maaien van uw gazon of uw gehele tuinonderhoud.

Kleine tuin? Verticale tuin!

Planten hoeft u niet in de tuin te plaatsen; dit kan ook in potten en aan de schuttingen of muren. En wat te denken van een verticale wand of een groendak? Verticaal tuinieren is een trend en een slimme oplossing wanneer er weinig ruimte is.

Uw voordeel?

Samenwerken is volgens huis&co een essentiële voorwaarde voor succes. Niet voor ons succes, maar voor úw succes. Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald.
U heeft met huis&co bovendien een aanspreekpunt voor al uw verbouw- en nieuwbouwwensen. Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies!

Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald. En alleen het beste is goed genoeg.

Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies.

Feedback

Meer informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social

Uitvoering en realisatie: Identiteit & Media

Alle rechten voorbehouden © 2018 huis&co
Privacy verklaring