fbpx

Smarthome

Door ten Voorde Techniek

Huisautomatisering duur? Nee hoor!

Veel mensen denken dat huisautomatisering, ook wel domotica genoemd, voor een gemiddeld huishouden niet te betalen is. Niets is minder waar! Huisautomatisering is er in alle soorten en maten. In principe is er voor ieder budget een oplossing.

Oplossing voor een slecht WiFi-bereik

Heeft u een slecht WiFi-bereik in bepaalde delen van uw huis, dan kan dit erg frustrerend zijn. Natuurlijk zijn hier verschillende oplossingen voor te bedenken, waaronder het verplaatsen van uw router of het upgraden van uw WiFi-adapter. Maar wist u dat er ook WiFi-versterkers te koop zijn? Deze versterkers pikken het draadloze signaal op en sturen dit opnieuw door.

Waarom kiezen voor domotica?

Naast comfort in uw dagelijkse leven, biedt domotica nog meer voordelen. Neem bijvoorbeeld uw gevoel van veiligheid, ook als u niet thuis bent. Met uw smartphone of tablet houdt u vanaf uw werk of uw vakantieadres de situatie thuis in de gaten.

Uw voordeel?

Samenwerken is volgens huis&co een essentiële voorwaarde voor succes. Niet voor ons succes, maar voor úw succes. Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald.
U heeft met huis&co bovendien een aanspreekpunt voor al uw verbouw- en nieuwbouwwensen. Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies!

Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald. En alleen het beste is goed genoeg.

Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies.

Feedback

Meer informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social

Uitvoering en realisatie: Identiteit & Media

Alle rechten voorbehouden © 2018 huis&co
Privacy verklaring