fbpx

Open haarden

Door Haardenexpert

Moeite met kiezen tussen een houthaard of een gashaard?

Denk dan aan uw levensstijl. Heeft u een druk leven en dus regelmatig weinig tijd? Met de afstandsbediening zet u een gashaard meteen op de juiste stand. Moet u ’s avonds nog weg, dan hoeft u niet te wachten tot het vuur gedoofd is. Houdt u echter van echte houtblokken en een knisperend geluid? Ga dan voor een houthaard.

De juiste positie voor een haard

Het mooiste is om de haard ruimtelijk te positioneren, duidelijk zichtbaar in woonkamer en/of keuken. Plaats, als het even kan, de televisie en de haard zover mogelijk uit elkaar. Zo raken de twee lichtpunten niet met elkaar in conflict en komt de haard beter tot z’n recht.

Wel eens aan een doorkijkhaard of een vrij hangende haard gedacht?

Vooral bij een nieuw te bouwen woning zijn dit hele goede keuzes. Deze haarden staan vaak middenin de ruimte, zodat u van meerdere zijdes van de haard kunt genieten. Plaats deze haarden bijvoorbeeld als scheiding tussen woonkamer en keuken.

Uw voordeel?

Samenwerken is volgens huis&co een essentiële voorwaarde voor succes. Niet voor ons succes, maar voor úw succes. Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald.
U heeft met huis&co bovendien een aanspreekpunt voor al uw verbouw- en nieuwbouwwensen. Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies!

Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald. En alleen het beste is goed genoeg.

Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies.

Feedback

Meer informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social

Uitvoering en realisatie: Identiteit & Media

Alle rechten voorbehouden © 2018 huis&co
Privacy verklaring