Makelaar

Door Ten Hove Makelaardij & Taxaties

Huis kopen of huren?

De hypotheekrente staat historisch laag. Dat maakt het een uitstekende tijd om juist nu een huis te kopen. Uw maandlasten zullen door de lage rente een stuk lager zijn. Bovendien zorgt de lage hypotheekrente ervoor dat u meer kunt lenen. Waarom dus nog langer wachten?

Wel of geen aankoopmakelaar?

Juist in de huidige markt bewijst een aankoopmakelaar zijn nut. Een aankoopmakelaar weet tijdens een bezichtiging precies waar hij op moet letten en zal de verkopende partij bestoken met kritische vragen over de staat van de woning. Zo kan hij voor u een goede schatting maken van de waarde van de woning. Ook staat een aankoopmakelaar tijdens de prijsonderhandeling sterk in zijn schoenen en heeft hij het beste met ú voor. Dit kan u financieel voordeel opleveren.

Kijkers verleiden, hoe doet u dat?

1) Zorg voor een fris en opgeruimd huis. Als de koper binnen loopt, is hij vol verwachtingen. Een dooddoener dus als uw huis naar onaangename geuren ruikt. Ook doet u er verstandig aan om afleidende spullen (denk aan speelgoed) even in een kast op te bergen. 2) Benadruk de sterke punten. Heeft u bijvoorbeeld een mooie tuin? Leg dan gerust de kussens in de stoelen en maak het gezellig buiten. 3) Vraag een bekende om eens kritisch door uw huis te lopen om te kijken wat hem of haar opvalt. Het is namelijk niet gemakkelijk om objectief naar uw eigen huis te kijken.

Uw voordeel?

Samenwerken is volgens huis&co een essentiële voorwaarde voor succes. Niet voor ons succes, maar voor úw succes. Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald.
U heeft met huis&co bovendien een aanspreekpunt voor al uw verbouw- en nieuwbouwwensen. Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies!

Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald. En alleen het beste is goed genoeg.

Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies.

Feedback

Meer informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social

Uitvoering en realisatie: Identiteit & Media

Alle rechten voorbehouden © 2018 huis&co
Privacy verklaring