Keukens

Door Keukenstudio Regio Oost

Koken met stoom

Wist u dat koken met stoom, in een stoomoven, heel gezond is? Omdat de gerechten niet rechtstreeks met water in aanraking komen blijven voedingsstoffen, vitamines, mineralen en kleur en vorm goed bewaard.

Het einde van de afzuigkap

Wist u dat een afzuigkap niet altijd meer nodig is? De kookveldafzuiging van onder meer BORA voert kookdampen en -geuren langs onderen af op de plaats waar ze tijdens het koken ontstaan: direct aan het kookveld.

Maatwerk in uw keuken?

Dat is zeker mogelijk! U bent niet afhankelijk van de standaard kastmogelijkheden, maar kunt uw keuken honderd procent op maat en naar wens laten maken. Wees niet bang om naar de mogelijkheden te vragen, want dit levert echt het mooiste resultaat op.

Uw voordeel?

Samenwerken is volgens huis&co een essentiële voorwaarde voor succes. Niet voor ons succes, maar voor úw succes. Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald.
U heeft met huis&co bovendien een aanspreekpunt voor al uw verbouw- en nieuwbouwwensen. Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies!

Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald. En alleen het beste is goed genoeg.

Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies.

Feedback

Meer informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social

Uitvoering en realisatie: Identiteit & Media

Alle rechten voorbehouden © 2018 huis&co
Privacy verklaring