fbpx

Interieurdesigner

Jets Design

Andere kleuren toepassen

Andere kleuren toepassen kan al veel doen met een interieur en uitstraling. Als voorbeeld deze mooie houten trap. Deze krijgt een totale make-over met het opschuren van de treden en de stootborden/trapbomen te lakken in zijdeglans zwart. Op deze manier krijgt de trap een klassieke, maar toch frisse/moderne uitstraling. Het interieur oogt rustiger, doordat de kleuren gelijk zijn aan de vloer.

Donkere kleuren

Donkere kleuren in een interieur geeft direct een warme en intieme sfeer. De juiste verlichting zorgt ervoor dat de ruimte niet tè donker wordt.

De juiste verlichting

Verlichting is een van de belangrijkste elementen van een sfeervol interieur. Denk ook eens aan indirecte verlichting, dit geeft vaak net iets extra’s en maakt een interieur spannend.

Uw voordeel?

Samenwerken is volgens huis&co een essentiële voorwaarde voor succes. Niet voor ons succes, maar voor úw succes. Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald.
U heeft met huis&co bovendien een aanspreekpunt voor al uw verbouw- en nieuwbouwwensen. Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies!

Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald. En alleen het beste is goed genoeg.

Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies.

Feedback

Meer informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social

Uitvoering en realisatie: Identiteit & Media

Alle rechten voorbehouden © 2018 huis&co
Privacy verklaring