Installatie techniek

Door Installatiebedrijf ter Harmsel

Closet zonder spoelrand, uw voordeel

Kent u al de voordelen van een closet zonder spoelrand, bijvoorbeeld van Sphinx? Simpel: optimale hygiëne en onderhoudsgemak! Zonder spoelrand zijn er namelijk geen verborgen plekken waar zich vuil kan ophopen. Uw toilet is aanzienlijk makkelijker schoon te houden.

Denkt u aan uw CV-ketel?

Elke dag warm water uit de kraan en altijd een aangenaam verwarmd huis: het lijkt zo vanzelfsprekend. Tot uw CV-ketel u in de steek laat. Vergeet daarom niet om u ketel regelmatig te laten controleren. Of misschien is uw ketel zelfs aan vervanging toe. Nieuwe ketels als de Remeha Calenta, Nefit Proline, Nefit Trendline of Remeha Tzerra zijn servicevriendelijk, onderhoudsarm en extreem energiezuinig.

Installateur bij uw keuken- of badkamerverbouwing

Bent u van plan binnenkort uw keuken of badkamer te verbouwen? Vergeet dan niet om uw installateur hierbij te betrekken! Niet alleen zorgt een installateur voor de juist aanleg van gas, water en elektra, ook kan hij u adviseren over nieuwe en innovatieve producten, denk aan energiezuinige radiatoren of USB-wandcontacten.

Uw voordeel?

Samenwerken is volgens huis&co een essentiële voorwaarde voor succes. Niet voor ons succes, maar voor úw succes. Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald.
U heeft met huis&co bovendien een aanspreekpunt voor al uw verbouw- en nieuwbouwwensen. Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies!

Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald. En alleen het beste is goed genoeg.

Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies.

Feedback

Meer informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social

Uitvoering en realisatie: Identiteit & Media

Alle rechten voorbehouden © 2018 huis&co
Privacy verklaring