fbpx

Hypotheken & Verzekeringen

Door Rabobank Rijssen-Enter

Bepaal je budget

Voordat u op huizenjacht gaat is het belangrijk dat u weet hoeveel u kunt lenen, zodat u in de juiste prijsklasse kunt zoeken. Het is dus verstandig om vooraf een berekening te maken waarmee u snel een indruk krijgt van uw mogelijkheden. Daarnaast is het ook belangrijk om inzicht te krijgen in uw inkomsten en uitgaven zodat u weet welke maandlasten passend voor u zijn.

Hypotheekvorm kiezen

Als u een nieuwe hypotheek wilt afsluiten, kunt u kiezen uit een lineaire hypotheek en een annuïtietenhypotheek. Bij nieuwe hypotheken kunt u met deze hypotheekvormen in aanmerking komen voor hypotheekrenteaftrek (aftrekpost voor bezitters van een eigen woning). Een Financieel Adviseur helpt u o.a. bij je keuze voor de juist hypotheekvorm.

Verzekeren

Uw huis is een belangrijke plek. Een plek waar u zich fijn voelt, waar de dingen zijn geregeld zoals u dat wilt. Het is daarom heel vervelend als u schade hebt. Schade die hersteld moet worden en naast geld ook tijd en energie kost. Wij helpen u graag risico’s op schade zoveel mogelijk te beperken.

Uw voordeel?

Samenwerken is volgens huis&co een essentiële voorwaarde voor succes. Niet voor ons succes, maar voor úw succes. Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald.
U heeft met huis&co bovendien een aanspreekpunt voor al uw verbouw- en nieuwbouwwensen. Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies!

Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald. En alleen het beste is goed genoeg.

Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies.

Feedback

Meer informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social

Uitvoering en realisatie: Identiteit & Media

Alle rechten voorbehouden © 2018 huis&co
Privacy verklaring