Skip to main content
4 nov. van 9:30 - 16:30 bij Keukenstudio Regio Oost

Huis&co event:
inspiratie voor elke ruimte

Dit is hét moment om al uw woondromen tot leven te brengen. Of u nu een gloednieuwe keuken ambieert, overweegt een zwembad aan te leggen, of simpelweg uw woonruimte een knusse touch wilt geven, ons jaarlijkse event biedt voor elk wat wils. Voel u vrij om geheel vrijblijvend rond te lopen, de nieuwste trends te ontdekken en volop inspiratie op te doen. En wilt u zeker zijn van gericht advies, plan dan nu al een afspraak om geheel vrijblijvend tijdens het event uw ideeën verder te bespreken.

Jaarlijks event

Exclusief woonevent in Rijssen

Op zaterdag 4 november presenteert huis&co een bijzonder evenement: Exclusief Woonevent Rijssen. Ontwerp samen met een professionele interieurstylist de woonruimte van uw dromen. Ontvang een advies voor uw woonkamer, badkamer, tuin of keuken en krijg concrete suggesties voor kleuren, materialen en stoffen.

Maar natuurlijk kunt u ook vrijblijvend, zonder afspraak met de stylist of andere adviseur, een kijkje komen nemen. Op het woonevent vindt u namelijk alle partijen die uw droomwoning kunnen realiseren: van schilder tot installateur, van zwembaden expert tot professional in trappen, van keukenstudio tot interieurbouwer. En meer! Komt u ook inspiratie opdoen?

Wat kunt u verwachten?

Programma

Presentaties van de deelnemende bedrijven
Vrijblijvend advies van één van onze deelnemers (op afspraak)
Demo's NEFF ( Combi-stoom oven, Combioven-magnetron, Flex Inductie)
Heerlijke koffie van Barista Bob
Heerlijke gerechtjes van de bbq door Buiten.studio
Dit programma is voorlopig en kan worden gewijzigd. Wijzigingen zullen, zodra ze bekend zijn, zo snel mogelijk worden doorgevoerd.

Sfeerimpressie

Klaar om uw woondromen waar te maken?
Bij Huis&Co helpen we u om uw unieke visie op wonen tot leven te brengen. Maak een afspraak met een van onze specialisten of meld u aan voor ons exclusieve woonevent. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten en samen uw dromen waar te maken!