Twente PC biedt voor zowel zakelijke als particuliere klanten passende en innovatieve oplossingen op het gebied van ICT. Gaat u een nieuw huis bouwen, of gaat u binnenkort verbouwen, kom dan zeker eens bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken. Zo zijn wij bijvoorbeeld gespecialiseerd in het realiseren van een stabiel en goed WiFi-netwerk in uw gehele huis. Oók in uw goed geïsoleerde nieuwbouwwoning met stevige vloeren en dikke wanden. Met onze oplossingen - en die gaan veel verder dan alleen het installeren van de router - heeft u overal en altijd een goed WiFi-bereik. Bovendien zorgen wij ervoor dat alle kabels netjes worden weggewerkt. Het oog wil immers ook wat!

Betaalbare huisautomatisering voor iedereen

Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor huisautomatisering. Met de domotica-producten van Twente PC automatiseert u uw huis in een handomdraai. Wat dacht u bijvoorbeeld van een IP-camera? Dit is een beveiligingscamera die gebruik maakt van uw Wi-Fi om de opgenomen videobeelden naar uw computer of smartphone te versturen. Zo kunt u vanaf een afstand bekijken wat er rondom uw huis gebeurt. En wat te denken van alarmsystemen of rookmelders die via WiFi geregeld worden? Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor een WiFi-deurbel, zodat u op uw smartphone kunt zien wie er voor de deur staat. Twente PC levert zo betaalbare huisautomatisering voor iedereen.

Contactgegevens

  • Oranjestraat 6
    7461 DL RIJSSEN
  • (0548) 744 102
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw voordeel?

Samenwerken is volgens huis&co een essentiële voorwaarde voor succes. Niet voor ons succes, maar voor úw succes. Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald.
U heeft met huis&co bovendien een aanspreekpunt voor al uw verbouw- en nieuwbouwwensen. Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies!

Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald. En alleen het beste is goed genoeg.

Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies.

Feedback

Meer informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social

Uitvoering en realisatie: Identiteit & Media

Alle rechten voorbehouden © 2018 huis&co
Privacy verklaring