fbpx
Rabobank
Heeft u uw droomhuis gevonden? Heeft u een prachtig idee voor een verbouwing? Of vraagt u zich af of uw hypotheek nog bij uw situatie past? De financieel adviseurs van Rabobank Rijssen-Enter helpen u graag verder. Wij denken met u mee, van uw eerste oriëntatie tot het afsluiten van de hypotheek én erna. Wij zijn namelijk betrokken bij u, maar ook bij de samenleving waarvan u deel uitmaakt.

Inloopspreekuur: zes dagen per week

Wij vinden dat u met financiële vragen niet langer rond moet lopen dan noodzakelijk. Daarom kunt u iedere werkdag tussen 9.00 uur en 16.30 uur bij ons terecht tijdens ons inloopspreekuur. En ook op zaterdagochtend, tussen 9.00 en 12.00 uur, staan onze adviseurs klaar om uw vragen te beantwoorden. Maakt u liever een afspraak? Neem dan contact met ons op.

Online oriënteren op uw hypotheek

Ook online biedt onze bank u mogelijkheden. Met het Rabobank Hypotheekdossier berekent u in slechts dertig minuten hoeveel u kunt lenen - en dus of het droomhuis dat u op het oog heeft betaalbaar is. Zo legt u zelf eenvoudig de basis voor uw nieuwe hypotheek. Deel het dossier vervolgens met uw adviseur en ga samen verder waar u gebleven bent. Bij Rabobank Rijssen-Enter draait alles om uw gemak.

Contactgegevens

  • Boomkamp 31
    7461 AW RIJSSEN
  • (0548) 53 11 00
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw voordeel?

Samenwerken is volgens huis&co een essentiële voorwaarde voor succes. Niet voor ons succes, maar voor úw succes. Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald.
U heeft met huis&co bovendien een aanspreekpunt voor al uw verbouw- en nieuwbouwwensen. Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies!

Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald. En alleen het beste is goed genoeg.

Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies.

Feedback

Meer informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social

Uitvoering en realisatie: Identiteit & Media

Alle rechten voorbehouden © 2018 huis&co
Privacy verklaring