Als Openhaardencentrum Wierden proberen wij u in onze mooie showroom een sfeer te laten proeven, zoals u die ook bij u in de huiskamer zou willen hebben. Of u nou droomt van een houtgestookte haard of van het gemak van een gashaard: u kunt altijd bij ons terecht, van stijlvol klassiek tot modern design. En waar andere haardencentra stoppen, gaan wij door. Wij leveren alle soorten haarden, waaronder open gashaarden, gesloten gashaarden, houtgestookte warme lucht inbouwhaarden en houtkachels.

Alleen echte topkwaliteit!

Onze specialisatie is de open gashaard, waarvoor wij - mede door ons dealerschap van Boley Haarden in deze regio - alle kennis in huis hebben. Enkele merken die u bij ons kunt vinden zijn Boley (een toonaangevend merk dat wij al 35 jaar voeren), Ruegg (inbouwhaarden van Zwitserse kwaliteit), Barbas, Bellfires, Tulp en Faber. Mede dankzij deze merken kunnen wij ons onderscheiden in exclusiviteit en vakmanschap. Daarnaast beschikken wij over een eigen natuursteenbedrijf, waar wij steen tot leven brengen. In deze natuursteenzagerij vindt u gegarandeerd de perfecte aanvulling op uw haard, bijvoorbeeld een mooi plateau of een op maat gemaakte schouw. Onze eigen interieurarchitecte maakt een prachtig 3D-ontwerp van de door u uitgekozen haard, zodat u een duidelijk beeld krijgt. En uiteraard vindt u bij Openhaardencentrum Wierden alleen echte topkwaliteit!

Contactgegevens

  • Bedrijvenstraat 2
    7641 AN Wierden
  • (0546) 574 646
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw voordeel?

Samenwerken is volgens huis&co een essentiële voorwaarde voor succes. Niet voor ons succes, maar voor úw succes. Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald.
U heeft met huis&co bovendien een aanspreekpunt voor al uw verbouw- en nieuwbouwwensen. Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies!

Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald. En alleen het beste is goed genoeg.

Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies.

Feedback

Meer informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social

Uitvoering en realisatie: Identiteit & Media

Alle rechten voorbehouden © 2018 huis&co
Privacy verklaring