Henk Seppenwoolde, eigenaar van Noir Deco, is een creatief vakman. Hij noemt zich graag ‘fijnschilder’, de Vlaamse benaming van de kunstschilder of decoratieschilder. Wat is zijn geheim? “Doen waar je goed in bent. Ik wil mooie dingen maken. Ik heb natuurlijk een zeer gedegen opleiding gevolgd aan Kapellen in België, maar je moet ook gevoel voor het vak hebben. Ik heb notenhout geschilderd, terwijl ik dat toen nog nooit in het echt gezien had. Gevoel voor compositie is wel heel belangrijk. Dat komt ook tot uitdrukking in de interieuradviezen die ik geef.”

Waar een gewone schilder stopt…

Noir Deco schildert hout- en marmerimitaties. Eigenlijk alles wat u ziet is imitatie. Het is een oude techniek die niet veel schilders meer beheersen. Kortom: waar een gewone schilder stopt, gaat Henk Seppenwoolde verder. Wilt u een mooie muurschildering op een slaap- of woonkamermuur? Heeft u een oude keuken die dringend een restauratie kan gebruiken? Is uw boerderij aan een opknapbeurt toe en bent u écht op zoek naar iets bijzonders? Bij Noir Deco bent u aan het juiste adres voor schilderwerk met een bijzonder karakter en van een hoogstaande kwaliteit.

Contactgegevens

  • Arend Baanstraat 44
    7461 DW Rijssen
  • 06 130 626 26
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw voordeel?

Samenwerken is volgens huis&co een essentiële voorwaarde voor succes. Niet voor ons succes, maar voor úw succes. Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald.
U heeft met huis&co bovendien een aanspreekpunt voor al uw verbouw- en nieuwbouwwensen. Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies!

Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald. En alleen het beste is goed genoeg.

Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies.

Feedback

Meer informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social

Uitvoering en realisatie: Identiteit & Media

Alle rechten voorbehouden © 2018 huis&co
Privacy verklaring