Uitbouwen. Verbouwen. Opknapbeurten van woningen. Tegelwerk. Badkamerrenovaties. Keukenrenovaties. Stukadoorswerk (inclusief luxe wandafwerkingen). Niveau Bouw & Afwerking is een kleinschalig bouwbedrijf dat zich onderscheidt door veelzijdigheid en flexibiliteit. Ons bedrijf is veelzijdig door het brede scala aan specialisaties. Dankzij een uitgekiende combinatie van kennis, meer dan veertig jaar ervaring en vakmanschap is er een vertrouwde klantenkring opgebouwd in Rijssen en omgeving.

uw aanspreekpunt

Niveau Bouw & Afwerking verzorgt iedere opdracht met uiterste zorg. Daarbij maakt het niet uit of het nu gaat om het realiseren van een overkapping of kapschuur, een toiletrenovatie of een grootschalige verbouwing. Iedere opdracht wordt altijd uitgebreid vooraf met u besproken: de noodzakelijke werkzaamheden, de planning en de kosten. Door alle opdrachten en uitwerkingen in nauw overleg met u vast te stellen garanderen wij een correcte afwerking. U wordt daarbij volledig ontzorgd: Niveau Bouw & Afwerking is uw aanspreekpunt. Daarnaast zorgt een nauwkeurige planning ervoor dat de werkzaamheden binnen de afgesproken termijn worden opgeleverd. Kortom: heldere communicatie, een strakke planning en kwalitatief hoogwaardig (ver)bouwen staan bij Niveau Bouw & Afwerking hoog in het vaandel. Niveau Bouw & Afwerking zet onder ieder project zijn handtekening.

Contactgegevens

  • Maatgravenweg 1
    7461 AH Rijssen
  • 06 490 694 62
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw voordeel?

Samenwerken is volgens huis&co een essentiële voorwaarde voor succes. Niet voor ons succes, maar voor úw succes. Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald.
U heeft met huis&co bovendien een aanspreekpunt voor al uw verbouw- en nieuwbouwwensen. Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies!

Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald. En alleen het beste is goed genoeg.

Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies.

Feedback

Meer informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social

Uitvoering en realisatie: Identiteit & Media

Alle rechten voorbehouden © 2018 huis&co
Privacy verklaring