fbpx
JETs design
Ervoor zorgen dat u zich gelukkig voelt in uw huis. Dát is wat Jets Design drijft. Jets Design is een ontwerpbureau voor interieurarchitectuur ofwel binnenhuisarchitectuur. Wij adviseren, ontwerpen en begeleiden interieurs voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Of het nu gaat om het interieur voor een nieuwe woning of voor na een verbouwing: als geen ander weet Jets Design uw woonwensen ruimtelijk te vertalen en vorm te geven. Onze grootste kracht is goed luisteren. Alleen daardoor kunnen wij uw wensen omzetten in een passend ontwerp.

Het beste uit uw interieur

Samen met u haalt Jets Design het beste uit uw interieur. Van alleen kleuradvies tot een uniek interieurontwerp, van meubels op maat tot een lichtplan, van bouwbegeleiding tot styling: als interieurdesigner is Jets Design gespecialiseerd in het complete plaatje. Ons doel? U ontzorgen en begeleiden. Voor u is (ver)bouwen namelijk geen dagelijkse kost, maar voor ons wel. U kunt op ons vertrouwen én bouwen.

Het start met een vrijblijvend gesprek

Jets Design is gespecialiseerd in het aanbieden van een totaal interieurontwerp. Alles start met een vrijblijvend gesprek. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen en uw wensen te bespreken.

Contactgegevens

  • Enterstraat 126
    7461 CL RIJSSEN
  • (06) 249 795 50
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw voordeel?

Samenwerken is volgens huis&co een essentiële voorwaarde voor succes. Niet voor ons succes, maar voor úw succes. Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald.
U heeft met huis&co bovendien een aanspreekpunt voor al uw verbouw- en nieuwbouwwensen. Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies!

Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald. En alleen het beste is goed genoeg.

Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies.

Feedback

Meer informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social

Uitvoering en realisatie: Identiteit & Media

Alle rechten voorbehouden © 2018 huis&co
Privacy verklaring